10 Стилни Интериора, Вдъхновени от Виното

Оценете
(33 гласа)
Написана от  Публикувана в Декорация Четвъртък, 14 Март 2013 21:38
5.0 от 5 според 33-ма гласували

Вдъхновени от това божествено питие, някои интериорни дизайнери са сътворили наистина добри идеи за поставки и шкафове за вино, отлично вплетени в интериора.

1. Модулна стена-поставка за вино Представена в най-различни цветове - орех, бял дъб, зебрано, черно, бяло и дори електриково оранжево, тази стена се изгражда от модули. Може да ги съберете или разделите, съчетавайки ги с останалите елементи по стената.

2. Система за съхранение Тази стенна система за съхранение, освен стил, предлага и възможност за съхранение на виното под различен ъгъл и при различна температура.

3. Стилна дървена стойка за вино, която може да съберете до 8 бутилки. Оригиналният дизайн позволява стойката да се свива когато трябва да събира по-малко бутилки.

4. Специализирана система за съхранение на вино. Побира до 70 бутилки, притежава собствено LED осветление, а предното стъкло е с UV филтър.

5. Дизайнерката Надя Аночи (Nadia Anochie) създава тази необичайна стойка, наподобяваща падаща мазилка от стена. Красивата стойка освен, че изглежда добре върху стената, позволява и максимално използване на мястото по стените.

6. Модерен винен бар - стил и модернизъм лъхат от този бар за вино.

7. Лавица за вино - стойка, направена от джобове, които създават илюзията, че виното се съхранява под кожата на стената. Определено такава стойка ще привлече вниманието на гостите ви.

8. Възел за вино - създаден от два елемента - орех и бреза, този "възел" събира 6 обикновени и една голяма бутилка за вино. Поради сравнително малките си размери, може да го поставите и като централен елемент на масата.

9. Модерна стойка за вино. Съставена от 24 пръчки и 7 свързващи елемента, тази стойка е модерна и стилна, чудесно допълнение за съвременната кухня.

10. Стенна стойка за вино и чаши - с достатъчно място за 2 бутилки вино и 6 чаши, това уж обикновено дървено рафтче, идеално се вписва към стената на кухнята или всекидневната.

Прочетена 3993 пъти Последно променена в Събота, 30 Март 2013 00:29
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар