Декорация с клетки за птици

Оценете
(40 гласа)
Написана от  Публикувана в Декорация Четвъртък, 06 Февруари 2014 17:05
5.0 от 5 според 40-ма гласували

Няколко красиви идеи

Има нещо специално в добавянето на клетка за птици в интериора на една стая - това внася непринуден бохемски привкус към декора, Викторианско усещане за лукс. Ето някои идеи как можете да използвате клетката за декорация.

1 . За осветление. Сложете свещи в клетката или пуснете по стените й светещи ленти.

2 . Просто като декорация. Ако намерите някоя стара клетка, може да я почистите и боядисате ако е необходимо и да я окачите като самостоятелна декорация. Поставете я близо до някое растение (още по-добре ако е пълзящо) или до огледало или картина с ретро рамка. Можете да поставите няколко стари книги вътре в клетката - резултатът е много добър.

3 . Има също така стойки и плоски етажерки, които са във формата на клетка за птици . Тях можете да използвате за любимите ви фотографии или да организирате бижута в спалнята си .

4 . Птичите кафези са отлично място за растенията ви - без значение, естествени или изкуствени такива.

5 . Ако искате да приковете вниманието на гостите ви, клетката за птици може да се използва като елегантен аксесоар точно в центъра на масата .

6 . На открито, клетката за птици може да се използва като висяща стойка за саксия или интериорен елемент в бохемски стил.

 

Прочетена 7355 пъти Последно променена в Четвъртък, 06 Февруари 2014 18:47
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар