Декорация на Малки Балкони

Оценете
(34 гласа)
Написана от  Публикувана в Обзавеждане Вторник, 17 Септември 2013 09:04
5.0 от 5 според 34-ма гласували

Без значение колко малък е балкона ви, вие със сигурност си го цените много и му се радвате. То е малкото кътче, където може да се насладите на глътка свеж въздух в натоварения град. И не само това – след като видите идеите за декорация на малки балкони в тази статия, почти сигурно ще заобичате още повече малкия балкон.

Възможностите са почти неограничение. Например ако се замислите за декорация на пода на балкона, имате много голям избор. Може би най-доброто, което може да направите е да поставите изкуствена трева, като това ще придаде вид на малка градина. Поради малките размери на балкона, цената на това удоволствие няма да е много голяма.

Следващото важно нещо в декорацията на терасата е обзавеждането. Тук се нуждаем от възможно най-креативните мебели, които не заемат много място и при това са удобни. Може да се ограничите до един или два стола, но ги подбирайте в ярки цветове, за приветлив вид.

Друга интересна идея са сгъваемите столове. Когато не ви трябват може да ги окачите на стената и при нужда да са ви под ръка. Тук също важи съвета за ярките цветове на тези мебели, за да получите красива декорация, когато ги окачите на стената.

След всичко това, идва може би най-интересната част – растенията разбира се. Нямате идея (или може би имате) колко прекрасен и свеж става балкона от тях. Чувствайте се свободни да ги поставяте където и както си поискате, никога няма да са ви в повече. Избирайте саксии с различни големини и цвят, окачете ги по стената или по ръба на терасата. Ако имате място, поставете няколко на пода.

И накрая може да добавите няколко аксесоара. Саксиите сами по себе си са точно това, но една мини водна градина в центъра на масата е чудесна добавка.

Прочетена 6381 пъти Последно променена в Вторник, 17 Септември 2013 09:11
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар