Декорация със Стари Бутилки от Вино

Оценете
(40 гласа)
Написана от  Публикувана в Декорация Вторник, 14 Май 2013 00:21
5.0 от 5 според 40-ма гласували

В последно време стана много модерно да се рециклират разни неща, да се използват отново за все по-нестандартни приложения. Такива са и винените бутилки. Вече ви представихме една статия за декорация с винени бутилки, която за наша радост ви хареса. Ето защо ви предлагаме още няколко идеи какво да правите с празните бутилки то вино. Надяваме се повода за пресушената бутилка да е бил радостен.

1. Празнична декорация за стълбището

Много красив начин да използвате празните бутилки и да добавите стил и елегантност ( и дори малко романтика) към празничната украса на дома. Трудно при тази декорация е изрязване на дъното на бутилките.

2. Окачени цветни вази

Първото впечатление, което създава тази подредба е за красивото и цветно Средиземноморие, за кристални води и жаркото слънце. Изберете си прозрачни бутилки и много цветни (шарени) цветя. Вижте ефекта само.

3. Ваза за цветя

Няма нужда да купувате нова ваза за цветя. Махнете етикета на бутилките, завържете някакъв декоративен елемент към тях и поставете цветята. Воала! Нова и оригинална ваза.

4. Сватбена украса

Красиви фигурки на булка и младоженец. Нестандартна и при все това много подходяща украса за празничния момент.

5. Стилни свещници от бутилки Чудесен начин да придадете на дома си природен и топъл вид. Използвайте различни зърна, билки и подправки, за по-голямо разнообразие.

 

Прочетена 4928 пъти Последно променена в Вторник, 14 Май 2013 00:39
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар