Декорация на Терасата – Отмора и Наслада

Оценете
(48 гласа)
Написана от  Публикувана в За градината Сряда, 20 Март 2013 22:17
5.0 от 5 според 48-ма гласували

Балконът отдавна вече не е място за киселото зеле, инструментите или всякакви други боклуци. Погледнете на терасата си с друго око – направете я място за отмора през почивните дни или топлите летни вечери.

Малко хора обръщат внимание на балкона. Обикновено, когато имаме гости си казваме, че те няма да ходят на балкона и да видят хаоса там. Но ако решите да го освободите от всичко това, да му придадете собствен стил, то резултатите ще бъдат впечатляващи. Има толкова много идеи, от които може да почерпите вдъхновение за дизайн на тересата.

Нашият съвет е да го направите опростен, практичен и украсен. Навярно ви липсва място, където да подишате свеж въздух и да се порадвате на нощния бриз например. Не претоварвайте балкона с излишни мебели – проста масичка с два стола са добра комбинация. Ако пък разполагате с голяма тераса, може да си позволите да сложите и маса за хранене, за приятна семейна вечеря.

Добавете малко растения или цветя – особено подходящи аксесоари за балкона. Те естествено допълват атмосферата и създават уют и спокойствие.

Прочетена 4537 пъти Последно променена в Събота, 30 Март 2013 00:27
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар