Фототапети - ефектно и стилно

Оценете
(19 гласа)
Написана от  Публикувана в Обзавеждане Събота, 21 Юни 2014 15:44
4.8 от 5 според 19-ма гласували

Пролетта дойде, дръвчетата и цветята разцъфнаха, времето се затопли и е време да се отърсите от зимната депресия. Българите сме свикнали след всяка зима да правим частичен ремонт на жилището си, който наричаме освежителен ремонт и наистина с него целим да се отървем от негативното настроение след дългата и тежка зима.

Ремонтите обаче не винаги оправдават очакванията ни, като доста често следваме изградени в годините стереотипи. Тук визираме скучните бели стени, които по един или друг начин се асоциират с болница и действат доста подтискащо. За щастие обаче, има много лесен и удобен вариант, с който буквално да обновите дома си и да си подарите комфорт и уют. Това са добре познатите ни постери и фототапети, които незнайно защо доста често пропускаме.

На запад, доста хора залагат именно на постери и фототапети, тъй като този вариант е много по-евтин, много по-атрактивен и много по-лесен за изпълнение. Вместо да правите разместване на всички мебели, за да боядисате стените (да не говорим за последиците от боята), с фототапетите и постерите буквално за няколко минути ще промените дома си. Вече се предлагат толкова висококачествени изработки, че дори самите вие ще останете поразени от ефекта.

Фототапети и постери можете да използвате за абсолютно всички стени във вашият дом – кухня, детска стая, спалня, хол – това няма никакво значение, просто трябва да подберете изображенията, които ще паснат на вашето обзавеждане и сами ще се убедите колко впечатляващо ще се получи всичко.

С фототапети и постери ще си осигурите не само комфорт и уют, но и едно дългосрочно решение, тъй като няма да ви се наложи да правите ремонт в скоро време. За децата можете да изберете техните любими анимационни герои, за вашето кътче някоя известна картина на велик художник, за кухнята някоя красива гледка, като разбира се има решения и за офиса и за вилата ви. Ако имате нужда от освежаване на апартамента, но не искате ремонта да бъде скучен и мъчителен, то изберете постери и фототапети и можете да бъдете сигурни, че няма да сгрешите.

 

 

 

Прочетена 5243 пъти Последно променена в Събота, 21 Юни 2014 15:56
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар