Мечтаната луксозна баня

Оценете
(5 гласа)
Написана от  Публикувана в Обзавеждане Четвъртък, 10 Декември 2015 13:43
4.6 от 5 според 5-ма гласували

Ако мечтаете за луксозна баня, не разчитайте да постигнете това с традиционно обзавеждане. Безспорно трябва да инвестирате в голяма разкошна вана или джакузи, красиви шкафове за баня, голямо огледало с пищен обков, да намерите място за женски кът за гримове, дори табуретка и много вълнуваща декорация.

За една луксозна баня осветлението от много голямо значение. То в никакъв случай не бива да бъде икономисвано, напротив. Трябва да можете да си позволите разкошен полилей или значително количество лампи на тавана. Подобно осветление никога не е прекалено за луксозния стил.

И все пак, сте длъжни да поддържате хармония между стиловете на осветителните тела в банята и целия дом, които трябва да си подхождат. Ако изберете прекалено претенциозни мебели за баня, то най-подходящо за тях е по-семплото осветление и по-семпли осветителни тела. Но ако мебелите са с по-прости форми, тогава може да използвате пищни абажури и полилеи.

За повече романтика в банята, изберете красиви свещници, но не просто за украса, а които да използвате, докато си взимате вана. Усещането е невероятно.

Какво е луксозната баня без красиво голямо огледало? Заложете на класическа форма и рамка, но разбира се можете да експериментирате и с по-авангардно. Каквото и да изберете, със сигурност ще внесете много изисканост. А ще бъде още по-функционално, ако обзаведете мястото и с дамска тоалетка.

Ако вашата баня разполага с големи прозорци, това наистина е страхотно, още повече ако живеете на място, което е недостъпно за любопитни погледи. Възползвайки се от прозорците в помещението, можете да си подарите дневна светлина, а през нощта блясъка на звездите. Освен това имате възможност да поставите саксийни цветя, които ще внесат още повече елегантност в интериора.

Също така бихте могли да поставите завеси или щори в общия стил на банята, дори и да са само декорация. Определено обаче, че внесете повече лукс и елегантност.

 

Източник: http://www.keramo-bg.com/

Прочетена 3081 пъти Последно променена в Четвъртък, 10 Декември 2015 15:56
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар