Холни Секции – Свежи и Модерни

Оценете
(52 гласа)
Написана от  Публикувана в Обзавеждане Понеделник, 17 Юни 2013 23:01
4.9 от 5 според 52-ма гласували

Холът или както е модерно сега, всекидневната, е така да се каже лицето на дома ни. В него ние посрещаме приятели и роднини за по кафе или вечеря. Обзавеждането на хола винаги е едно голямо предизвикателство и холните секции са основна част от него.

В не толкова далечното минало, във всеки хол се наблюдаваше доста стандартна картина – голяма холна секция, заемаща стената от край до край. Съответно всяко шкафче от нея бива натъпкано с всевъзможни боклуци. В защита на това искам само да отбележа, че това беше налично, това беше модерно.

Днес, всичко това отстъпва място на семпла мебелировка, декорирана със стилни аксесоари. Старите и по-тромави секции са заменени с доста по-разчупен стил на обзавеждане на всекидневната. Стилните и модерни секции придават чувството на пространство и комфорт. А и няма нищо лошо от телевизора на стената и мека мебел пред него с масичка за кафе.

Обзаведете хола както на вас ви харесва – по-модерно от това няма. Ако пък искате малко вдъхновение, вижте галерията ни.

Прочетена 6200 пъти Последно променена в Вторник, 17 Септември 2013 09:19
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар