Да Използваме Максимално Мястото под Стълбите

Оценете
(25 гласа)
Написана от  Публикувана в Обзавеждане Вторник, 14 Май 2013 17:06
5.0 от 5 според 25-ма гласували

Мястото под стълбите - често си е чиста загуба на място, място потънало в прах. Сигурно доста пъти сте се чудили как може да го използвате (освен като място за живеене на Хари Потър)?! От къде да намерите малко място за някои дреболии?! Ето ви няколко идеи, как може да използвате това място, да го превърнете от мрачно прашясало място, в красива добавка към домашния интериор.

 

 

 

 

 

 

1. Библиотека под стълбите

Ето мястото, където да поставите любимите си книги - извадете ги от мрачното и влажно мазе и ги подредете под стълбите. Всичко, което ви трябва е дърводелец или мебелна фирма, които да ви изработят рафтовете за под стълбите.

2. "Гараж" за колелета

За реализирането на тази идея не е нужно много - дори по-малко от предходната. Трябват ви по 2 куки за всяко колело. Закачате и толкова. Добре е обаче да не внасяте колелото след някой дъждовен велопоход.

3. Стойка за вино

Полезна и декоративна идея - освен удобството от използваното допълнително място, тази идея допринася за цялостния вид на интериора в дома ви. Стилен вид, вдъхновен от виното.

4. Офис под стълбите

 

Този начин да се възползвате от мястото под стълбите предоставя цяла стая за работен кабинет, ако не може да отделите място в останалите стаи.

5. Големи чекмеджета

Може би една от най-стандартните и често използвани идеи. Осигурявате си голямо и удобно място за всевъзможни домашни неща, далеч от погледите на гостите ви.

6. Декоративни лавици

Добавете още малко пространство към хола си, с малка но стилна лавица под стълбите.

7. Кухненски рафтове

Всичко зависи от разположението на дома ви - ако стълбите тръгват от кухнята - кухненски рафтове. Ако тръгват от всекидневната - декоративна лавица в хола.

Прочетена 1860 пъти Последно променена в Четвъртък, 16 Май 2013 11:18
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар