Направи си ... Саксия от Щипки за Пране

Оценете
(34 гласа)
Написана от  Публикувана в Идеи за дома Вторник, 26 Март 2013 22:41
5.0 от 5 според 34-ма гласували

Пролетта е на прага ни и искам да споделя тази чудесна идея, която всеки може да си направи у дома с малко въображение и много малко материали.

Целта е да си направите саксия (или да украсите стара такава), използвайки щипки за пране. Но ... всичко по реда си. Ако харесвате цветя и искате да разнообразите дома си, погледнете снимката в ляво. Харесват ли ви как изглеждат цветята?! Ако да, продължавайте да четете. Ако пък не, вижте ... други идеи за декорация с цветя.

Първо - купете си малки цветя, готови за присаждане. Такива се продават във всеки магазин за цветя и дори в големите супермаркети.

Второ - съберете всички материали, които ще ви трябват. Ето кратък списък: малка кофичка от плодово кисело мляко (или нещо подобно), 10-15 дървени щипки (зависи колко голяма кофичка сте избрали), различни цветове бои (може да използвате цветните бои на детето или дори да оцветите щипките заедно). Дори може да импровизирате с разноцветен брокат.

Трето - изрежете кофичката с дълбочина, равна на половината височина на щипката. Целта е когато защипете кофичката, както е показано на снимките, да не се вижда пластмасата на кофичката.

Четири - боядисайте щипките с различни цветове. Ако ги оцветявате с брокат, боядисайте ги след това с безцветен лак, за да не се разпръсква след това броката навсякъде.

Пет - оставете цветните щипки да изсъхнат и ги защипете плътно една до друго по ръба на изрязаната кофичка. Поканете приятели на гости и се похвалете с новото си творение.

Ако ви харесва идеята ни, ще се радваме да я споделите с приятелите си чрез бутоните в началото на статията.

Прочетена 3821 пъти Последно променена в Събота, 30 Март 2013 00:23
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар