Подови Настилки - Как да ни е Комфортно на Краката

Оценете
(39 гласа)
Написана от  Публикувана в Обзавеждане Понеделник, 03 Юни 2013 23:20
5.0 от 5 според 39-ма гласували

Ако ви предстои ремонт или цялостно обзавеждане, оставете си пода за последно и вижте няколко вида подови настилки може да използвате.

Паркет за пода

Нищо не може да се сравни с вида на класическия дървен паркет. Подовите настилки от истинското дърво са по-тихи от ламината и осигуряват приятно топло усещане под краката. Задължително избягвайте поставянето му в стаи, където има вероятност да се намокри или да е подложен на резки температурни промени.

Гранитогрес

Зоните с натоварен трафик, като коридорите например се нуждаят от здрав под. Гранитогресът и теракота могат да устоят на много големи натоварвания.

Под от масивно дърво

Ако сте избрали естествено дърво - честито, това е нещо, почти вечно. Дъските се предлагат в различни дебелини - ако вече имате здрав под, може да положите тънки дъски върху него.

Под от естествен бамбук

Много по-екологично решение от обикновеното дърво тъй като расте много по-бързо. Рядко променя размерите си - свива или разширява, което го прави подходящ дори за влажни помещения. А естествената му полирана повърхност го прави устойчив. Може би едно перфектно решение.

Ламинат за кухненския под

С помощта на съвременните технологии, ламинатът изглежда досущ като истинско дърво, но е на много по-ниска цена и по-устойчив на влага. Много по подходящ за кухненския под от истинското дърво, поради известната си устойчивост на влага и случайни разливания.

Прочетена 2119 пъти Последно променена в Понеделник, 03 Юни 2013 23:38
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар