Стикери за Стена - Лесен Начин за Декорация

Оценете
(53 гласа)
Написана от  Публикувана в Декорация Четвъртък, 06 Юни 2013 23:27
4.9 от 5 според 53-ма гласували

Стикерите за стена са много лесен, бърз и евтин начин да промените тотално изгледа на дадена стая, а защо не и на цялото жилище. Ако ви е омръзнал вида на старите тапети в хола, вместо да ги сменяте изцяло, защо не залепите някой оригинален стикер? Например няколко птици в полет, красиви цветя или защо не колаж от снимки на любимите ви хора - приятели, роднини.

Декорация на детска стая - няма проблем. Изберете любимия герой от приказките, анимационните филми или дори видео игра и го залепете на стената в детската като стикер. Резултатът е удивителен и приказен.

Друга интересна идея за стикер за стената са няколко плода или красиви цветя на стената или защо не и върху мебелите в кухнята. Разнообразяват интериора, с който толкова много сте свикнали, внасят усмивки във всеки, който влезе.

Пробвайте и вижте колко лесно е с тях, вместо да правите трудни и най-вече скъпи ремонти.

Прочетена 6366 пъти Последно променена в Четвъртък, 06 Юни 2013 23:53
Харесва ли ви този материал?
Споделете го в някоя от социалните мрежи отдолу, за да ни помогнете да станем по-добри!

Оставете коментар

  • Иванина
    Четвъртък, 13 Юни 2013 09:22

    Харесва ми идеята. Отдавна се чудех как мога да освежа малко старите стени без да се налага да правя ремонт - то няма и време за ремонт. Мисля да пробвам с такива стикери. Някой знае ли как мога да си поръчам? Има ли нещо като каталог?